Volgende Verenigingsavond: maandag 7 mei a.s.

“ Akkerbouw is een van de schakels in de voedselketen”

Voor deze avond hebben we uitgenodigd de heer Piet de Koning, al jaren thematisch verzamelaar en ook lid van de Nederlandse Vereniging voor Thematische Filatelie.
Het thema en titel van zijn voordracht zijn; “Akkerbouw is een van de schakels in de voedselketen”. Een bijzonder interessant onderwerp en ook een leuke invalshoek voor het bedrijven van onze hobby en de filatelie. Titel maakt nieuwsgierig.
Zoekend via het Internet zien we leuke zegels, soms ook bekende zegels en ander filatelistisch materiaal voorbij komen die we niet in eerste instantie aan bijvoorbeeld akkerbouw hadden gelinkt. Net zo nieuwsgierig geworden als wij, kom dan maandag 7 mei kijken en luisteren naar dit verhaal en inspiratie opdoen voor de eigen verzameling.
Graag tot maandag 7 mei.

KLIK OP AFBEELDINGEN

Van harte nodigen we u uit voor de verenigingsavond van maandag 7 mei !!!

Op deze avond is er een werkelijk prachtige nieuwe veiling, Zie bij "Veilingen".
De mooie en afwisselende veiling van deze maandag is ook op deze Site te vinden !!!

Vanaf nu kunt u de veiling van Postzegelvereniging Aalsmeer via deze Internetsite bekijken. Via "VEILINGEN" hier links op de pagina komt u bij de veiling en een selectie van afbeeldingen daaruit. Veel kijk plezier gewenst !

Heel veel 5 cent boeken aanwezig bij activiteiten dit seizoen !!!
Naast een hele leuke verloting zijn ook de 5 cent boeken aanwezig en zal er een kleine tentoonstelling zijn van een heel mooie thematische verzameling.

Tijdens de avond zijn tevens abonnementen, supplementen en andere postzegel benodigdheden tegen aanzienlijke korting te verkrijgen bij de nieuwtjesdienst.
Maandelijks hebben we ook een handelaar te gast met een prachtige stock !
U bent van harte uitgenodigd om naar deze gezellige hobbyavond te komen.

> meer informatie

Volgende Postzegel moment voor Kids:

Voor de jeugd zijn er vele momenten om
"Pret met Postzegels" te hebben,
zoals bijvoorbeeld op zaterdag 21 april 2018
9.30 uur tot 15.00 uur tijdens de ruilbeurs.

"Pret met postzegels"
dat wil toch zeker ieder zegelend kid wel !!!

Ben jij tussen de 7 en 18 jaar en wil je ook wel eens een
"Pret met Postzegels" hebben, kom dan eens kijken op de
3e zaterdag van de maand in 't Parochiehuis.
Postzegels verzamelen, dat wil echt iedereen !!!

Volgende Ruilbeurs:

Op zaterdag 21 april 2018 gaat de 8e en laatste ruilbeurs van het seizoen 2017 ~ 2018
gehouden worden. De Ruil Beurs Boys kunnen na het houden van de ruilbeurs van zaterdag 17 maart jl. terug kijken op een bijzonder geslaagde dag.
In het seizoen 2017 ~ 2018 worden door Postzegelvereniging Aalsmeer acht beurzen georganiseerd. Beurzen die door leden en niet leden GRATIS bezocht kunnen worden. Tijdens de ruilbeurs kunt u ook een mini-tentoonstelling met een mooie thematische verzameling bewonderen.

Vanaf deze maand !!!
Retour kavels van de veiling te koop op ruilbeurs !!!
Was u verhinderd tijdens de verenigingsavond deze maand, en heeft u daardoor de veiling gemist, dan heeft u vanaf nu de mogelijkheid de retour kavels in te zien en deze eventueel aan te schaffen. Retourkavels veiling!
Op deze kavels kan u bij verhindering ook schriftelijk bieden!

DE VOLGENDE RUILBEURS VAN POSTZEGELVERENIGING AALSMEER
IS OP DE 3e ZATERDAG VAN DE MAAND APRIL !!!

Kijk hier; 8 ruilbeurzen in seizoen 2017 ~ 2018,
het 39e seizoen van de Aalsmeerse ruilbeurs !!!

De verloting zal grootser zijn dan ooit ! Er zijn weer bergen met 5 cent boeken !
Van harte nodigen wij u uit om de gratis toegankelijke ruilbeurs van Postzegelvereniging Aalsmeer te komen bezoeken.
De beurs in " 't Parochiehuis" is geopend van 9.30 uur tot 15.00 uur.
> meer informatie

Alle verenigings-bijeenkomsten vinden hier plaats:

Parochiehuis Aalsmeer
Gerberastraat 6