NIEUWTJESDIENST NEDERLAND

Via Postzegelvereniging Aalsmeer kunt u alle nieuwe uitgiften van Nederland bestellen. Ook speciale uitgiften zoals jaarcollecties, prestigeboekjes, eerstedagenveloppen, postzegelmapjes enz. enz. enz.

Toerisme in Nederland
29 maart 2016

Postkantoren verdwijnen, T.N.T. punten worden geopend, het verkrijgen van de nieuwste Nederlandse zegels is vaak een hele opgave. De Nieuwtjesdienst Nederland van Postzegelvereniging Aalsmeer is voor u de oplossing. Door gewoon een abonnement te nemen voorkomt u dat u zegels en uitgiften mist. Speciale uitgiften zijn tussendoor ook bij te bestellen! Vraag eens naar alle mogelijkheden bij de man van de Nederlandse nieuwtjes, William Bosdam, er kan ontzettend veel!

Uitgiften Nederland 1e helft 2016

Uitgiften Nederland 2e helft 2014

Uitgiften postzegels 1e helft 2014

Uitgifte 24 november 2015

Uitgifte 4 november 2013

Uitgifte november 2013

Zelfs de allernieuwste zegels zijn verkrijgbaar via de nieuwtjesdienst van Postzegelvereniging Aalsmeer.

Verzamelgebied Nederland, leuk en afwisselend !

postzegelmapjes

prestigeboekjes
Alles is verkrijgbaar bij de Nieuwtjesdienst Nederland !!!